Emlékeztetők, figyelmeztetők > Meghívó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Emlékeztetők, figyelmeztetők > 4 weboldal. Kategória leírása: Születésnapi, névnapi emlékeztetők, online értesítő rendszerek, hogy ne maradj le semmiről.
Szponzorált linkek
nefelejtsdel.hu
http://nefelejtsdel.hu/

A nefelejtsdel.hu egy ingyenes e-mail alapú emlékeztető szolgáltatás. A regisztrált felhasználók különböző eseményeket, és a hozzájuk tartozó dátumokat adhatnak meg. Például okmányok lejáratának idejét, adózási eseményeket, névnapokat, és számtalan más olyan eseményt, melynek elmulasztásából probléma adódhat. A rendszer az eseményhez beállított időpontban e-mailt küld a felhasználónak, ami tartalmazza a felvitt eseményt.

nefelejtsdel.hu
értesíts.hu
http://www.ertesits.hu/

Ingyenes emlékeztető e-mailben azokról a dolgokról, amikről semmiképpen nem szeretne megfeledkezni. Születésnap, névnap, házassági évforduló, különböző határidők, találkozók, rendezvények. Csupa olyan dolog, amelyeket jó lenne mindig fejben tartani. De sokszor túl sok van belőlük. Adja meg az esemény pontos időpontját, akár több héttel, vagy hónappal előre, és biztos lehet benne, hogy mi időben emlékeztetni fogjuk Önt e-mailben.

értesíts.hu
Névnap, szülinap emlékeztető
http://nsze.hu/

Névnap, szülinap emlékeztető. Regisztráljon, mi értesítést küldünk a barátai névnapjáról szülinapjáról.

Névnap, szülinap emlékeztető
Lufirendelés - Emlékeztető rendszer
http://www.lufirendeles.hu/emlekezteto.php

Próbálja ki ingyenes esemény emlékeztető rendszerünket! Önnel is előfordult már, hogy elfelejtett valamilyen eseményt, alkalmat? Ha még nem, akkor sem árt, ha figyelmeztetik elötte... A Lufirendeles.hu ingyenes esemény emlékeztető rendszere minden rendszeres alkalom elött (pl. húsvét, nők napja, stb.) e-mailben figyelmezteti, de természetesen egyéni alkalmakat is beállíthat, mint pl. születésnapok, névnapok, évfordulók, stb... Ha végignézi az esztendő ünnepnapjait és használja esemény emlékeztető rendszerünket, nem fog elfeledkezni szerettei és környezete aktuális alkalmairól!

Lufirendelés - Emlékeztető rendszer
Hirdetések
Oldal leírása
meghivo.wyw.hu: Meghívó katalógus. Születésnapi, ballagási, esküvői meghívók. Fényképes üdvözlőkártya, papírmerítő műhelyek. Boríték, papír, minták, sablonok, betűtípusok, és fontok.
Gyűjteményünkben 167 válogatott meghívó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 167 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 375118